PAKET İÇERİĞİ:
1 ADET SAOR HİNDİSTAN CEVİZİ EZMESİ 200 GR.
Farklı ve egzotik bir tat deneyimlemek isteyenler için SAOR Hindistan Cevizi Ezmesi özel bir alternatif sunuyor. Hindistan cevizinden gelen doğal şekerin kullanıldığı ezme, doğrudan tüketime uygun olduğu gibi aynı zamanda farklı tariflerin de hazırlanmasını mümkün hale getirir. Saf yapısı sayesinde günlük yaşamda kullanılmak için idealdir.
Doğrudan ekmek gibi unlu mamullere sürmeye uygun olmasına karşılık pasta ya da kurabiye yapımı gibi tarifler için de ideal bir lezzet olarak öne çıkar. Kendisine özgü tadı ve kokusu ile saf bir lezzet sunar. Enerji ve besin değerleri açısından yüksektir. Özellikle otel, restoran ve kafe gibi yerler başta olmak üzere müşterilere farklı bir deneyim yaşatmak istenen alanlar için uygundur.
Neden SAOR Tercih Edilmeli?
SAOR ezmeler yüksek kaliteye ve lezzete sahip oldukları için özel bir tüketim sunarlar. Baskın lezzeti ile farklı bir tat sunan Hindistan cevizi ezmesi otantik tadı sayesinde kahvaltı sofraları başta olmak üzere her zaman kendisine sofralarda, atıştırmalıklarda ya da çeşitli tatlı tariflerinin yapılmasında yer bulmayı başarıyor. Doğal içeriği ve besleyici değerleri sayesinde çocuklardan yaşlılara kadar herkes için ideal lezzeti sunuyor.
SAOR Hindistan Cevizi Ezmesi Kimler İçin Uygun?
Özel tadı ile öne çıkan Hindistan cevizi ezmesi besin değerleri ve ideal lezzeti ile herkesin severek tüketeceği bir üründür. Kafe ve restoran gibi yerler için de müşterilerinin farklılık ile karşılayacakları bir lezzet olmayı başarır. Yumuşak tadı ve kıvamı sayesinde özel bir tat sunan ezme, enerji verici özellikleri ile özellikle spor yapanlar tarafından da rahatlıkla tüketime uygundur.
SAOR Hindistan Cevizi 200 Gr Besin Değerleri
100 gramda 667 kcal kalori içeren ezme bu bakımdan yüksek enerji verici özelliklere sahiptir. İçeriğinde en az yüzde 42 oranında Hindistan cevizi, pancar şekeri, fındık, ceviz, badem, bitkisel yağ ürünleri bulunur. Trans yağ ve palm yağı içermediği için sağlıklı bir tüketim imkânı sağlar.
SAOR, BİR GÖRKEM GIDA MARKASIDIR.